توسعه بومگردی از منابع مهم درآمدی است
امیر علیمحمدی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «موجرسا»؛ گفت: در حوزه گردشگری و صنایعدستی مهمترین موضوع رکن آموزش است، در این زمینه با همگرایی و تعاملهای انجام شده امیدواریم گامهای مثبتی در جذب گردشگری و معرفی روستاها و جامعه هدف برداریم.
بیشتر بخوانید
وی با بیان اینکه سال گذشته تسهیلات خوبی در بحث زیرساختهای گردشگری به شهرستان ابهر اختصاص یافته است، افزود: در حال حاضر ۱۲ واحد بومگردی، ۶ مجتمع خدماتی رفاهی بینراهی، دو مورد سفرهخانه، چهار واحد پذیرایی بینراهی، ۹ مجتمع گردشگری، یک هتل، یک مهمانپذیر در شهرستان فعال است.
رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی شهرستان ابهر با تأکید بر اینکه با کارهای انجام گرفته، شمار واحدهای بومگردی و پروانههای صادره در این بخش نسبت به گذشته رونق زیادی دارد پیدا میکند، تصریح کرد: مراجعات حضوری زیادی در این مورد به اداره داشتهایم که راهنماییهای لازم انجام و در شرف ثبت در سیستم هستند.
وی بیان کرد: تمرکز ما در سال جاری بر روستاهای هدف گردشگری و جوامع محلی است، بهطور قطع با تعامل و همکاری بین شهرستانها میتوان رونق گردشگری را در همه جا شاهد باشیم.
علیمحمدی با توضیح اینکه با راهاندازی هر اقامتگاه بومگردی کوچک برای حداقل پنج نفر به طور مستقیم اشتغالزایی شده و گردشگری و رونق اقتصادی منطقه نیز شکوفا میشود، متذکر شد: توسعه صنعت گردشگری در قالب گسترش اقامتگاههای بومگردی در روستاهای مستعد از برنامههای اولویتدار میراث فرهنگی شهرستان ابهر است.
وی تصریح کرد: توسعه بومگردی میتواند به یکی از منابع مهم درآمدی و افزایش رونق اقتصادی منطقه تبدیل شود چون یکی از مطالبات مهم گردشگران با توجه به موقعیت جغرافیایی ویژه و جاذبههای گردشگری طبیعی شهرستان ابهر تجربه زندگی سنتی روستایی است.
انتهای خبر/